Топ-5 найкращих бюджетних смартфонів від Xiaomi 2022-2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi – китайська компанія, яка виробляє якісні та доступні смартфони. За останні роки Xiaomi зарекомендувала себе як виробник смартфонів високої якості, що пропонує відмінні пристрої за доступними цінами. У цьому топі будуть представлені найкращі бюджетні моделі смартфонів від цього виробника на сьогодні.

Xiaomi Redmi 9A

Перший і найбільш недорогий смартфон від цього виробника. Він оснащений 6,53-дюймовим HD+ екраном, потужним процесором MediaTek Helio G25. Крім цього в смартфоні є 2 гігабата оперативки і 32 гігабайти основної. Звичайно ж на цьому пристрої не вийде грати в новітні потужні ігри. Однак якщо немає ніяких особливих вимог до пристрою, то дана модель буде ідеальним варіантом.

Xiaomi Redmi 9C

Це бюджетний смартфон з дисплеєм HD, який має розміри в 6,53 дюйма. Працює н6а досить надійному процесорі типу MediaTek Helio G35, так як модель бюджетна, вона оснащена всього 2 гігабайтами оперативки і 32 гігабайтами внутрішньої пам’яті. Є і камери, як фронтальна, так і основна. Задній модуль має три об’єктиви. Для своєї ціни пристрій робить досить непогані фотографії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Redmi 9T

Цей пристрій має дисплей FHD+ розміром 6,53 дюйма, працює на процесорі Snapdragon 662. На відміну від попередніх моделей ця має 4 гігабайти оперативки і 64 гігабайти внутрішньої пам’яті. А також велику батарею на 6000 мАг, завдяки якій, при середній активності суворості не сідає близько 20 годин. Смартфон оснащений чотирма камерами з основною на 48 Мп і має NFC.

Xiaomi Redmi Note 10

У пристрої встановлений якісний AMOLED-дисплей і працює на потужному і високопродуктивному процесорі Snapdragon 678. Гаджет має чотири основні камери, основна з яких має якість у 48 мегапікселів. Акумулятор на 5000 мАг дає змогу тривалий час користуватися смартфоном не заряджаючи його.

Xiaomi Poco X3 Pro

Цей гаджет має 6,67-дюймовий FHD+ IPS-дисплей. Пристрій працює на вбудованому процесорі середньої потужності типу Snapdragon 860. Він оснащений чотирма камерами, включно з основною на 48 Мп і бездротовою зарядкою на 33 Вт. Батарея на 5160 мАг дає змогу користуватися гаджетом протягом тривалого часу.

Xiaomi має величезний асортимент відмінних бюджетних смартфонів. Виберіть пристрій, який відповідає вашим потребам і вподобанням, щоб отримати максимально комфортне використання технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.