Усі моделі Galaxy S25 отримають Snapdragon 8 Elite по всьому світу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Схоже, всі моделі Galaxy S25 будуть використовувати процесор Snapdragon 8 Elite, незалежно від регіону. Це означає, що чіпи Exynos 2500 та MediaTek 9400 не будуть використовуватись у серії Galaxy S25.

Реклама

Що відомо про Galaxy S25

Раніше ходили чутки про те, що Samsung може використовувати Exynos 2500 у деяких моделях Galaxy S25. Проте, мабуть, компанія зіткнулася з проблемами виробництва цього чіпа і вирішила відмовитися від його використання. Для користувачів це чудова новина. Snapdragon 8 Elite демонструє високу продуктивність та енергоефективність, що дозволить Galaxy S25 стати одними з найпотужніших смартфонів на ринку.

Минулого року Samsung використовувала Exynos 2400 у Galaxy S24 та Galaxy S24+, але цей чіп поступався за продуктивністю флагманським процесорам від Apple, MediaTek та Qualcomm. Exynos 2500 обіцяв стати проривом, але Samsung, з чуток, не змогла забезпечити достатньо якісних чіпів. Тепер користувачі зможуть отримати смартфони з єдиним чіпсетом, який гарантує високу продуктивність і відмінну оптимізацію по всьому світу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ