Стали відомі характеристики нового Mac mini 2024

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На YouTube-каналі Matt Talks Tech з’явилося відео, в якому автор розповів про всі нововведення майбутнього міні-ПК Mac mini 2024. За даними джерела, зміни торкнуться не лише внутрішніх компонентів, а й дизайну пристрою.

Реклама

Що ще відомо

Серед основних змін відзначається інтеграція чіпів Apple M4 і M4 Pro наступного покоління, які обіцяють значно підвищити продуктивність міні-ПК у порівнянні з попередніми моделями. За чутками, чіпи отримають 9- та 10-ядерний CPU та 10-ядерний GPU. Розширяться можливості підключення Mac mini: Apple може відмовитись від традиційних портів USB Type-A на користь більш сучасних USB Type-C та Thunderbolt. Згадується в витік і новий блок живлення, аналогічний такому у 24-дюймового iMac, а також більш просунута система охолодження.

Зовні Mac mini 2024 стане ще компактнішим і порівнянний за розмірами з телеприставкою Apple TV. З’являться нові колірні варіанти: мова про чорний колір, який буде доступний поряд з традиційним сріблястим забарвленням.

Прем’єра Mac mini 2024 очікується у листопаді 2024 року, але точної дати поки не названо. Роздрібна ціна міні-ПК може зрости приблизно на $100-200 у порівнянні з поточною моделлю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ