Штучний інтелект не сприяє збільшенню продажів iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітики компанії Jefferies дійшли висновку, що нова нейромережева технологія Apple не стане вирішальним чинником збільшення продажів смартфонів.

Реклама

Що ще відомо

Очікується, що функції штучного інтелекту Apple Intelligence будуть доступні в iPhone 16 вже до кінця цього року. Однак, на думку експертів Jefferies, інтеграція ШІ в телефони Apple не вплине на попит.

Постачання нових пристроїв Apple виявилися не такими, як очікували фахівці. У третьому кварталі 2024 року продаж iPhone зріс лише на один відсоток, хоча поставки почалися на два дні раніше, ніж у 2023-му.

Більшість покупців iPhone 16 купували гаджети не через нові функції, а тому що їхні попередні пристрої застарівали, ламалися або губилися.

Світовий ринок смартфонів у поточному кварталі зріс лише на два відсотки, тоді як у другому кварталі зростання становило шість відсотків.

На початку жовтня аналітики Jefferies висловили думку, що корисні функції ІІ в смартфонах Apple не стануть доступними протягом найближчих півтора років. Споживачі, які чекали на прорив від виробника iPhone, були розчаровані.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ