The Verge: Samsung Galaxy Ring з’явиться влітку 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Коли компанія Samsung представила серію Galaxy S24, з’явився анонс ще однієї новинки – Galaxy Ring, розумного кільця. Таким чином, технологічний гігант вводить у свою лінійку пристроїв нову категорію продуктів, яка раніше пропонувалася лише невеликими компаніями, такими як Oura чи Circular. Кільце було вперше представлено публічно на виставці MWC, що відбулася наприкінці лютого в Барселоні.

Реклама

Samsung Galaxy Ring. Фото: Samsung У січні виробник лише анонсував своє перше розумне кільце і описав продукт як «потужний і доступний» пристрій для здоров’я та гарного самопочуття. Днями виробник уперше показав ЗМІ новинку.

Galaxy Ring у чорному кольорі. Фото: Samsung Продукт був представлений у трьох кольорах: платиново-сріблястий, чорний та золотий. Розумне кільце має трохи увігнуту форму, що на фотографіях не дуже добре видно. За даними The Verge, кільце пропонуватиметься у розмірах від 5 до 13.

Ходять чутки, що пристрій важить трохи менше трьох грамів та може працювати до дев’яти днів на одній зарядці. Воно заряджається в кейсі, який схожий на чохол Samsung Galaxy Buds.

Чутки про розумне кільце від Samsung ходять уже давно: у жовтні 2022 року з’явилися ескізи патентів, що описують такий продукт. Згідно з патентною інформацією, кільце може бути оснащене оптичним датчиком кровотоку та функцією ЕКГ. Ці датчики можна використовувати для вимірювання частоти серцевих скорочень та артеріального тиску.

Galaxy Ring золотистого кольору. Фото: Samsung Очікується, що Samsung буде використовувати додаткові датчики та функції, які використовуються в розумному годиннику виробника. Датчики можна використовувати для вимірювання температури, сну та кисню в крові.

Влітку Samsung проводить свій другий великий і зазвичай останній захід Unpacked у році, щоб представити нові складні пристрої та розумний годинник. Можливо, повноцінна презентація Galaxy Ring відбудеться у цей же час.

Samsung не єдина велика компанія, яка, схоже, зацікавлена ​​в цій категорії пристроїв. Apple також працює над розумними кільцями. Принаймні про це свідчать всілякі патентні заявки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: