Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати роки реального часу, але досягти цієї мети вдається небагатьом.

Реклама

Ентузіаст під ніком celestialgaze розпочав свої спроби дістатися до краю світу в Minecraft ще в 2017 році, проте досяг лише 163 тисяч блоків. Реальний край світу знаходиться приблизно на 12 550 821-му блоці. Свою заповітну подорож геймер розпочав у жовтні 2021 року і фіксував всі свої кроки на YouTube. Всього на це у нього пішло 176 днів активної гри з перервами, а фінальну межу він подолав 31 серпня 2024 року після 10-годинного стриму — майже через три роки.

Celestialgaze став восьмою людиною, яка змогла досягти краю карти Minecraft. Ці території, відомі в ком’юніті як «Далекі краї», відрізняються величезною кількістю багів: на відстані 12 мільйонів блоків гра починає не справлятися з генерацією світу, з’являються помилки, провалля в порожнечу та інші аномалії. Рекордна подорож іншого блогера, яка тривала 10 років, навіть потрапила до Книги рекордів Гіннесса.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ