Користувачі WhatsApp зможуть надсилати повідомлення до інших програм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Meta Platforms розповіла більше про свої плани щодо реалізації підтримки обміну повідомленнями зі сторонніми сервісами у WhatsApp та Messenger. Після набуття чинності новими європейськими законами, що стосуються регулювання роботи інтернет-сервісів, Meta змушена забезпечити для користувачів у регіоні можливість взаємодії через месенджери WhatsApp та Messenger із сторонніми сервісами.

Реклама

Функція зберігання чатів з різних програм в одному місці розгортатиметься поступово. Meta інформуватиме європейців за допомогою повідомлень у додатках про те, коли у них з’явиться можливість об’єднати чати в сервісах, що підтримуються. У компанії також заявили, що розробники «вийшли за межі» базових функцій, необхідних для реалізації обміну повідомленнями зі сторонніми сервісами. Вони готуються запропонувати користувачам більше можливостей, включаючи функції надсилання реакцій, прямих відповідей повідомлення, індикації при наборі тексту, повідомлень про прочитанні та інших.

Наступного року Meta додасть можливість створення групових чатів із користувачами сторонніх сервісів. Більше того, в 2027 році компанія має намір інтегрувати підтримку аудіо- та відеодзвінків зі сторонніх додатків. Докладніші деталі поки не розкриваються, але очевидно, що Meta докладає чимало зусиль, щоб відповідати новим законам у Євросоюзі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ