Найкращий смартфон: розкрито дизайн та характеристики Xiaomi 15 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi 15 Ultra обіцяє стати одним із найбільш очікуваних смартфонів 2025 року. Незважаючи на те, що його вихід запланований на наступний рік, в мережі вже з’являються перші деталі про новинку, і якщо вірити інсайдерам, Xiaomi готує для своїх шанувальників багато приємних сюрпризів.

Реклама

Днями ресурс Smartprix, посилаючись на інсайдера Kartikey, розкрив деякі характеристики Xiaomi 15 Ultra. Очікується, що смартфон буде оснащений оновленим основним сенсором Sony LYT-900, який покращить якість зйомки, особливо в умовах низького освітлення. Крім того, Xiaomi 15 Ultra, за чутками, отримає 200-мегапіксельний перископічний модуль із 10-кратним оптичним зумом, що є значним покращенням у порівнянні з 50-мегапіксельною камерою і 5-кратним зумом у Xiaomi 14 Ultra.

Фронтальна камера також зазнає значних змін: замість 32-мегапіксельного модуля в новинці з’явиться 50-мегапіксельна селфі-камера, яка обіцяє значно кращу якість знімків.

Окрім камер, інсайдери також діляться іншими можливими характеристиками Xiaomi 15 Ultra. Смартфон, ймовірно, буде оснащений 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 2К, загнутим по всіх чотирьох краях, та ультразвуковим сканером відбитків пальців, вбудованим під екран. За продуктивність відповідатиме новий процесор Snapdragon 8 Gen 4, який працюватиме у парі з оперативною пам’яттю об’ємом до 24 ГБ. Очікується, що смартфон працюватиме на Android 15 з фірмовою оболонкою HyperOS 2.0. Крім того, пристрій буде оснащений акумулятором ємністю 6200 мАг і пропонуватиметься в трьох варіантах дизайну: зі шкіряною, скловолоконною та керамічною задньою панеллю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ