У Telegram та Павла Дурова виникли величезні проблеми ще в одній країні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Правоохоронні органи Південної Кореї висунули звинувачення проти Telegram, підозрюючи керівництво месенджера, зокрема Павла Дурова та його команду, у сприянні злочинам на сексуальному ґрунті. Звинувачення базуються на контенті, який поширюється через телеграм-боти та групові чати, де користувачі обмінюються порно-дипфейками. Поліція виявила 24 підозрюваних у створенні та розповсюдженні нелегального контенту і надіслала запит до Telegram із вимогою надати інформацію про них, але не отримала відповіді.

Реклама

Відсутність співпраці з боку Telegram спонукала південнокорейські правоохоронні органи дійти висновку, що компанія захищає злочинців і не зацікавлена у сприянні їх затриманню. За словами голови слідчого штабу Національного поліцейського управління Сеула У Чон Су, схожі проблеми з небажанням Telegram співпрацювати з правоохоронцями виникають і в інших країнах, включаючи США.

Павло Дуров наразі перебуває у Франції, де проти нього вже порушено кримінальну справу за звинуваченням у сприянні тероризму, продажу наркотиків, розповсюдженні дитячої порнографії та кіберзлочинах. Через це він не може залишити країну, що ще більше ускладнює ситуацію для Telegram у контексті міжнародних правових проблем.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоyna.co.kr

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ