Анонсу PlayStation 5 Pro чекають наступного тижня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Надійний інсайдер Lunatic Ignus, який раніше точно передбачав деталі щодо ігор State of Play та Black Myth: Wukong, поділився новою інформацією на порталі Discord про реліз PlayStation 5 Pro. За його даними, анонс може відбутися вже наступного тижня, у вівторок або середу. Після цього наприкінці місяця може пройти презентація State of Play, де Sony представить нові ігри, а також можливу світову прем’єру консолі. Якщо прем’єра не відбудеться цього разу, її можуть перенести на грудень в межах The Game Awards.

Реклама

Офіційних підтверджень від Sony щодо термінів виходу PS5 Pro поки немає, але відомо, що робота над нею активно триває. Інший інсайдер, billbil-kun, нещодавно опублікував ескіз дизайну упаковки нової системи, який він отримав. Крім того, на Gamescom у серпні розробники теж обговорювали можливості нової версії консолі.

На відміну від стандартної PlayStation 5, яка має два варіанти (з дисководом і без), PlayStation 5 Pro може вийти лише у цифровій версії. Це дозволить Sony знизити ціну пристрою, особливо з огляду на труднощі з оптимізацією виробничих витрат, про що свідчить недавнє підвищення цін на базову PS5 у Японії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ