Acer показала ігровий ноутбук із вбудованим геймпадом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Acer вирішила розширити свою діяльність за межі ігрових моніторів і представила не лише свою першу портативну консоль Nitro Blaze 7, але й унікальний концепт – ноутбук з вбудованим контролером. У цьому новаторському дизайні повноцінний геймпад замінює традиційний тачпад, і його можна витягнути з корпусу, зручно тримати в руках і навіть розділити на дві частини, як джойстики Nintendo Switch.

Реклама

Ноутбук також обладнаний яскравим RGB-підсвічуванням з можливістю детального налаштування та висувними динаміками по 5 Вт кожен. За концептом Acer, ці динаміки виходять з корпусу, коли користувач бере в руки контролер. Наразі про інші технічні характеристики пристрою немає подробиць, і є ймовірність, що це лише тестова модель, яка може не потрапити в масове виробництво.

Цікаво, що інноваційні гаджети створюють не тільки великі компанії. Наприклад, невеликий бренд Bitmo Lab представив чохол для iPhone, який перетворює смартфон на справжню ретроконсоль, демонструючи, що навіть менші гравці на ринку можуть пропонувати унікальні рішення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоacer.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ