Скільки PlayStation 5 продавалося щодня 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2023 році PlayStation 5 продемонструвала вражаючі результати продажів, ставши не просто ігровою консоллю, а й культурним феноменом у світі геймінгу.

Згідно з даними, опублікованими Finbold, в середньому щомісяця продавалося 1238109 одиниць PS5. Це означає, що на тиждень продавалося близько 285 718 консолей, а щодня — у середньому 40 705 одиниць.

Найбільші продажі були зафіксовані в березні, коли було продано 1898817 пристроїв, у той час як у квітні спостерігався спад до 1221162 одиниць. Ці цифри свідчать про те, що щогодини у світі купували в середньому 1696 PlayStation 5.

Зростання попиту на PS5 співпало з зусиллями Sony з повного укомплектування консолі в магазинах по всьому світу, що дозволило компанії досягти своїх річних цілей з продажу.

Sony також активно працювала над покращенням PS5, включаючи випуск нових кольорів для бездротового контролера DualSense та кришок консолі PS5, а також представлення нової версії пристрою – PS5 Slim.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.