Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими можливостями здоров’я.

Реклама

Microsoft випустить незвичайний контролер для консолей Xbox. Геймпад Proteus Controller призначений для гравців із обмеженими можливостями здоров’я.

Бездротовий контролер розробила компанія ByoWave для лінійки Designed for Xbox. Він складається з кількох кубів зі змінними панелями. Користувач може за бажанням встановлювати з будь-яких сторін аналогові стики, хрестовину та інші елементи, у тому числі кнопки X, Y, A, B. Це дозволить тримати контролер навіть однією рукою.

Геймерам доступні більше 100 конфігурацій та варіантів підсвічування. Додатково можна перепризначити функції кнопок, проте для цього потрібно використовувати спеціальну програму. Скористатися геймпадом можна буде на Xbox Series X/S, Xbox One та на комп’ютерах з операційними системами Windows 10 та 11. Підключити контролер до консолей PlayStation та Nintendo Switch не вдасться.

Продаж Proteus Controller розпочнеться восени 2024 року. Геймпад доступний для замовлення, він обійдеться в 255 доларів (11 000 гривень). У комплекті йдуть два куби для підключення елементів, два куби зі стиками та безліч інших деталей. Контролер заряджається через кабель USB-C, а для підключення використовується адаптер Bluetooth.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: