Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG Ally X. Виробник має намір представити цей пристрій у червні, тому отримання інформації по повному переліку характеристик не за горами. Поки що офіційних зображень немає, оскільки Asus намагається не допускати витоків і не псувати сюрприз. Незважаючи на це, проблиски дизайну періодично з’являються в інтернеті стараннями Asus.

Реклама

Задня сторона консолі має бути чорною. Запропоновано покращену ергономіку, корпус стане товщим у порівнянні з пристроєм першого покоління на 8 мм, до 40 мм.

Повинен зрости обсяг оперативної пам’яті. Asus не називає точне значення, але приблизно обсяг складе 24 ГБ проти колишніх 16 ГБ. Ціна може зрости до $799 замість колишніх $699 (27 500 гривень).

Реклама

Також одне з джерел стверджує, що застосовуватиметься тип оперативної пам’яті LPDDR5X, тобто вона стане швидшою. Разом із збільшенням обсягу це означає, що ігрова продуктивність має збільшитися і геймери зможуть віддавати більше системної пам’яті на обробку відео.

Як і раніше, буде використовуватися AMD Ryzen Z1 Extreme APU. Розмір екрану становитиме 7 дюймів із частотою оновлення 120 Гц, як і в оригінального пристрою. Виросте ємність батареї, але цей параметр поки що не називається. Буде підтримка твердотільних накопичувачів M.22280.

2 червня пристрій буде показано у рамках виставки Computex.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ