Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з’являться пізніше цього року. Йдеться про нові спеціальні можливості.

Реклама

Одним із найцікавіших нововведення стала функція Vehicle Motion Cues, яка покликана допомогти пасажирам транспортних засобів. Вона запобіжить заколисування при взаємодії з iPhone або iPad в автомобілі, що рухається.

За даними досліджень Apple, заколисування зазвичай викликається внутрішнім конфліктом між тим, що людина бачить і тим, що вона відчуває під час їзди в транспортному засобі, що рухається, і використанні смартфона. Щоб вирішити проблему, компанія додасть до системи спеціальні чорні точки по краях екрану, які рухатимуться за автомобілем, допомагаючи зменшити сенсорний конфлікт. При цьому вони не заважатимуть основному контенту.

Функцію можна буде настроїти на автоматичне відображення на iPhone або увімкнути в Центрі керування.

На додаток до цього Apple також має намір представити функцію відстеження рухів очей, яка дозволить керувати iPad та iPhone лише очима.

Очікується, що Apple розкриє більше подробиць нових функцій вже 10 червня на конференції WWDC, в рамках якої представить iOS 18, iPadOS 18 і macOS 15.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: