Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для попереднього замовлення вже сьогодні, а його постачання розпочнеться на початку червня.

Реклама

Sony замінила попередній 4K-дисплей на FHD+ OLED-екран. Це рішення було обумовлено необхідністю підвищення «енергоефективності та продуктивності» під час зйомки на камеру та в іграх. Новий дисплей використовує технологію штучного інтелекту BRAVIA для забезпечення кращої контрастності, кольору та чіткості зі змінною частотою оновлення 1-120 Гц і на 50% більшою яскравістю, ніж у попередника.

Xperia 1 VI працює на Snapdragon 8 Gen 3, у парі з 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 256 або 512 ГБ з можливістю розширення до 1,5 ТБ. Акумулятор ємністю 5000 мАг обіцяє до двох днів роботи, за допомогою бездротової зарядки.

На особливу увагу заслуговують можливості камери: три сенсори Exmor T на задній панелі: 16-мм ультум, 24-мм основний і 85-170-мм телеоб’єктив зі змінною фокусною відстанню. Поліпшення ШІ допомагають, якщо вірити компанії, досягти якості професійної камери.

Серед додаткових можливостей – оптимізація для ігор, покращений звук зі стереодинаміками та повернення 3,5-мм роз’єму для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: