Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для попереднього замовлення вже сьогодні, а його постачання розпочнеться на початку червня.

Реклама

Sony замінила попередній 4K-дисплей на FHD+ OLED-екран. Це рішення було обумовлено необхідністю підвищення «енергоефективності та продуктивності» під час зйомки на камеру та в іграх. Новий дисплей використовує технологію штучного інтелекту BRAVIA для забезпечення кращої контрастності, кольору та чіткості зі змінною частотою оновлення 1-120 Гц і на 50% більшою яскравістю, ніж у попередника.

Xperia 1 VI працює на Snapdragon 8 Gen 3, у парі з 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 256 або 512 ГБ з можливістю розширення до 1,5 ТБ. Акумулятор ємністю 5000 мАг обіцяє до двох днів роботи, за допомогою бездротової зарядки.

Реклама

На особливу увагу заслуговують можливості камери: три сенсори Exmor T на задній панелі: 16-мм ультум, 24-мм основний і 85-170-мм телеоб’єктив зі змінною фокусною відстанню. Поліпшення ШІ допомагають, якщо вірити компанії, досягти якості професійної камери.

Серед додаткових можливостей – оптимізація для ігор, покращений звук зі стереодинаміками та повернення 3,5-мм роз’єму для навушників.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ