Samsung може не випустити стандартну модель планшета Galaxy Tab S10 цього разу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з останніми даними, Samsung може відмовитися від випуску базової моделі у своїй новій лінійці планшетів. Традиційно компанія випускала три моделі, але тепер, ймовірно, будуть представлені лише Galaxy Tab S10 Plus та Galaxy Tab S10 Ultra. Причиною цього є низький попит на молодшу модель. Також варто зазначити, що Apple, конкурент Samsung, випустила два варіанти планшета iPad M4, з якими Samsung планує конкурувати.

Реклама

Дизайн Galaxy Tab S10 Ultra не зазнає значних змін, що свідчить про впевненість компанії у своїх попередніх рішеннях. Проте Samsung, ймовірно, не зможе перевершити екрани iPad Pro, які використовують високоякісні панелі Tandem OLED. Існують чутки, що через постійне зростання вартості мобільних процесорів Qualcomm, Samsung може використати процесори MediaTek Dimensity 9300+.

Який би процесор Samsung не обрала, жоден чіп під Android не зрівняється з продуктивністю та ефективністю Apple M4. Очікується, що нові планшети Samsung матимуть діагоналі екранів 12,4 та 14,6 дюйма. Їхній анонс заплановано на найближчий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: