Galaxy Ring матиме функції відстеження температури шкіри та виявлення хропіння

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ми наближаємося до анонсу Galaxy Ring, який відбудеться 10 липня, і деякі нові функції цього фітнес-трекера вже стали відомі.

Реклама

Android Authority змогли знайти деякі функції Galaxy Ring через аналіз APK Samsung Health. Galaxy Ring зможе відстежувати частоту серцевих скорочень та рівень стресу, а також вимірювати температуру шкіри та допомагати відслідковувати місячні цикли.

Крім того, пристрій матиме функцію виявлення хропіння, для якої потрібно, щоб телефон був поруч і заряджався.

Нічого з цього не є новим – сучасні моделі Galaxy Watch мають усі ці функції. Імовірно, Galaxy Ring також зможе працювати в тандемі з існуючими носимими пристроями Galaxy Watch для покращення відстеження здоров’я та фізичної активності.

Очікується, що вартість Galaxy Ring становитиме від $300 до $350 і можливо, буде доступна підписка на Samsung Health за ціною менше $10 на місяць, що відкриє додаткові функції, подібно до Fitbit Premium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: