Xiaomi підтвердила швидкий випуск нового доступного Ultra-Флагмана Redmi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi офіційно підтвердила випуск нового смартфона Redmi K70 Ultra. Глава підрозділу Redmi Ван Тен Томас оголосив, що новинка отримає захист від пилу та води за стандартом IP68, повідомляє портал GizmoChina.

Реклама

Цей захист означає, що Redmi K70 Ultra буде водонепроникним на глибині до 1,5 метра протягом 30 хвилин, що робить його ідеальним для любителів літніх подорожей, підкреслив представник компанії.

Redmi K70 Ultra був зареєстрований у базі даних IMEI під номером 2407FRK8EC, що вказує на швидкий вихід пристрою. Новинці приписують OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K, флагманський чип MediaTek Dimensity 9300+ з оперативною пам’яттю LPDDR5X до 24 ГБ і накопичувачем UFS 4.0 об’ємом до 1 ТБ.

Смартфон також матиме акумулятор ємністю 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт.

Презентація Redmi K70 Ultra очікується в Китаї в липні цього року, а на глобальному ринку пристрій може з’явитися під іншою назвою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: