Telegram для iOS та Android отримав три корисні нововведення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Оновлення Telegram для iOS і Android принесло кілька значних змін, які полегшують користування месенджером і розширюють його функціональні можливості:

Реклама
  1. Міні-панель для програм: Тепер користувачі можуть згортати міні-ігри та програми в ботах Telegram. На Android це реалізовано через нову кнопку у шапці вікна робота, що дозволяє згортати робота в смужку внизу екрана. На iOS це можна зробити простим змахом робота вниз. Також додана можливість перемикатися між роботами за принципом вкладок у браузері.
  2. Передпрогляд емодзі: Тепер ви можете побачити набір кастомних емодзі, які використовуються у постах каналів до їх публікації. Попередній перегляд емодзі також оновлено: фон стає розмитим, а значки стають більшими для кращої видимості.
  3. Telegram Stars: Ця функція дозволяє блогерам отримувати оплату зірок за свій контент, який публікується в платному режимі. Спочатку обмеження не дозволяло публікувати такі пости в каналах з великою аудиторією з Росії, України, Німеччини та Ізраїлю, але зараз повідомлено, що це обмеження скасовано.

Ці оновлення роблять Telegram більш зручним і функціональним месенджером, дозволяючи користувачам отримувати нові функції і поліпшення безпосередньо на своїх пристроях через Apple App Store і Google Play Market.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: