Нова бета-версія WhatsApp забезпечує точне планування подій у групах спільноти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

WhatsApp продовжує розширювати свої можливості, представляючи нові функції для підтримки актуальності програми та залучення користувачів. Не так давно, WhatsApp запровадив функцію подій для груп, спершу доступну лише для бета-користувачів, а згодом для всіх. Нещодавно компанія розпочала тестування нової функції для груп у спільноті WhatsApp, яка дозволяє учасникам встановлювати точний час початку та завершення подій, додавати деталі про місце проведення та включати посилання для дзвінків через WhatsApp.

Реклама

Покращення координації в групах WhatsApp через точне планування подій

Як повідомляє WABetaInfo, нова функція тестується на бета-версії Android 2.24.17.11. Вона буде особливо корисною для великих груп у спільноті WhatsApp, де організовується кілька заходів одночасно. Розклад подій допоможе учасникам краще управляти подіями, уникати конфліктів і забезпечити ефективну організацію.

Ця функція має на меті покращити обробку подій у групах, доповнюючи вже існуючу підтримку дзвінків. Вона забезпечить більш структурований і організований підхід до планування заходів. Хоча наразі немає офіційної інформації про дату запуску функції для всіх користувачів, ті, хто бажає спробувати нововведення, можуть приєднатися до бета-програми.

Перед тим, як нова функція стане доступною в стабільній версії, вона проходитиме тривале тестування. Очікується, що функція управління тривалістю подій у групах спільноти буде тестуватися протягом певного часу. Не варто чекати занадто довго на її запуск у стабільну версію, оскільки WhatsApp постійно оновлює свій функціонал. Слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі останніх оновлень і можливостей WhatsApp.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizchina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ