Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

Час читання: < 1 хв.

У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про новий складний телефон, який, за попередніми даними, мав називатися Galaxy Z Fold 6 Slim. Проте, згідно з витоком інформації від Евана Бласса (через Tom’s Guide), його можуть назвати Galaxy Z Fold Special Edition або Galaxy Z Fold SE.

Реклама

Цей новий пристрій обіцяє бути унікальним. Як очікується, він матиме задню титанову панель, подібну до Galaxy S24 Ultra. Якщо це правда, це буде перший складний телефон Samsung з титановою задньою панеллю, оскільки в попередніх моделях використовувалися нержавіюча сталь або пластик, зміцнений вуглецевими волокнами. Проте, з переходом на титан, ймовірно, новинка не матиме підтримки S-Pen, на відміну від Galaxy Z Fold 6.

Додатково стало відомо, що новий складний телефон отримає таке ж співвідношення сторін, як і флагманські моделі Samsung. Це може означати, що його екран буде ширшим, ніж у звичайного Galaxy Z Fold 6. У звіті також згадується, що Galaxy Z Fold 6 Slim/Special Edition може отримати 6,5-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19,5:9, а внутрішній екран може становити 8,7 дюйма, на відміну від 7,6 дюймів у Galaxy Z Fold 6.

Запитання, чому Samsung вирішила випустити цей складний телефон наприкінці року, залишається відкритим. Досі компанія випускала лише одну модель Galaxy Z Fold щороку. Ще цікавіше, що новинка, можливо, буде доступна тільки в Китаї та Південній Кореї, а глобальний реліз виглядає малоймовірним.

попередня статтяApple знову переносить дату виходу найпопулярнішого iPad
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.