Apple Watch Series 10 планували оснастити вимірюванням артеріального тиску

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виробники розумних годинників, зокрема Apple, постійно прагнуть розширити можливості відстеження медичних показників, проте не всі нововведення вдається реалізувати з першого разу.

Реклама

Новий Apple Watch Series 10 отримав збільшений екран і тонший корпус. Спочатку планувалося додати в нього датчик для вимірювання артеріального тиску, що мало стати відзначенням десятиріччя лінійки. Однак через зміни в дизайні це нововведення не вдалося реалізувати.

Відомий інсайдер Марк Гурман повідомив, що під час тестування виникли складнощі, і функцію вимірювання тиску вирішили відкласти.

Блогер Вадим Юр’єв припустив, що для інтеграції цієї функції необхідно буде змінити конструкцію ремінців, додавши магнітне кріплення та Pogo Pin-роз’єми для електричного підключення. Ремінець матиме вбудовані датчики для точного зняття показань, які потребуватимуть щільного прилягання до зап’ястя.

Apple, ймовірно, інвестувала значні ресурси в застосування штучного інтелекту для покращення точності вимірювань, однак без фізичного датчика на годиннику досягти бажаних результатів неможливо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ