Бюджетні моделі Samsung отримуватимуть оновлення до 6 років

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung робить великий крок уперед, пропонуючи бюджетним смартфонам оновлення на шість років. Це нововведення ставить компанію в один ряд з Apple та Google за тривалістю підтримки пристроїв. Так, на відміну від більшості бюджетних телефонів, які оновлюються лише два роки, Samsung обіцяє своїм користувачам цілих шість років програмної підтримки. Це стосується й нових оновлень Android.

Реклама

Першим смартфоном із такою підтримкою стане Galaxy A16 5G. Цей апарат вийде вже зі встановленою системою Android 14 і в майбутньому зможе оновитися до Android 20. Такий підхід не тільки збільшує термін служби пристрою, але й робить його більш зручним і безпечним протягом усього часу.

Galaxy A16 5G отримає Super AMOLED екран розміром 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Усередині пристрою працюватиме процесор Exynos 1330, а обсяг оперативної пам’яті варіюватиметься від 4 до 8 ГБ. Користувачі зможуть вибрати між версіями зі 128 або 256 ГБ вбудованої пам’яті. Акумулятор на 5000 мАч забезпечить тривалий час роботи без заряджання. Крім того, смартфон оснащений портом USB-C, має стандартний роз’єм для навушників та захист від пилу та вологи за стандартом IP54. Важить пристрій 200 г, а його розміри становлять 164,4 x 77,9 x 7,9 мм.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ