Преміум звук і шумопоглинання: JBL анонсувала бездротові навушники Tour 3 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно JBL представила нові преміум-навушники Tour 3 Pro, які вражають адаптивним шумозаглушенням та підтримкою Auracast.

Реклама

Модель Tour 3 Pro оснащена системою активного шумозаглушення “True Adaptive Noise Cancellation 2.0”, що ефективно справляється з фоновими звуками. Навушники мають подвійне налаштування драйверів, що забезпечує відмінну якість звуку і кілька режимів еквалайзера. Крім того, вони підтримують просторовий звук завдяки технології відстеження положення голови.

Зарядний чохол для Tour 3 Pro компактний і оснащений сенсорним екраном для зручного налаштування гучності та рівня шумоподавлення. Особливістю чохла є його функція аудіопередавача: він підтримує підключення через 3,5 мм аудіороз’єм або USB-порт.

JBL стверджує, що з активним адаптивним шумозаглушенням навушники здатні працювати до 7 годин, а без нього – до 11 годин. Зарядний чохол може тричі заряджати навушники, що забезпечує загалом 44 години відтворення музики без активного шумоподавлення. Для телефонних розмов Tour 3 Pro також забезпечують високу якість звуку завдяки системі з шести мікрофонів і алгоритму Crystal AI від JBL.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ