PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що вказує на те, що ігрова консоль наступного покоління може вийти в двох SKU. Це свідчить про те, що Sony готує щонайменше дві версії PlayStation 6, але незрозуміло, чи слідує це підходу, прийнятому для Xbox Series X і Series S, чи вказує на існування домашньої консолі і портативного пристрою.

Реклама

Цією інформацією поділився на форумі NeoGAF Кеплер, відомий інсайдер AMD. Подробиць поки що небагато, але він зазначив, що одна з двох моделей буде доступнішою за ціною, що свідчить про помітну різницю в потужності між ними.

Що стосується апаратного забезпечення PlayStation 6, Reuters нещодавно підтвердив, що AMD знову стане основним постачальником апаратного забезпечення, продовжуючи своє партнерство з Sony з попереднього покоління. Цікаво, що Intel також був потенційним постачальником, але в кінцевому підсумку втратив його через розбіжності щодо розподілу прибутку. Ще однією перешкодою в переговорах була зворотна сумісність. Як повідомляється, Sony та Intel вели тривалі переговори про те, як системи наступного покоління працюватимуть з іграми попереднього покоління.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ