Маркетинг-директор monobank про масштабний редизайн застосунку: «Не виключаємо, що доведеться починати з початку»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомлялось раніше, Український банк monobank готується до значного оновлення свого мобільного застосунку після шести років існування. Редизайн буде впроваджено поетапно, і перший вже розпочався.

За словами маркетинг-директора monobank Анатолія Рогальського, запуск редизайну включає п’ять етапів, з першим стартом закритого бета-тестування для працівників. Це тестування триватиме тиждень-два, після чого нововведення буде доступно бета-тестувальникам, що є у бета-групі.

Зазначається, що під час відкритого бета-тестування залучатимуть користувачів, які виявили інтерес до тестування нового дизайну. Протягом кількох місяців вони матимуть можливість обирати між старим і новим дизайном. Після релізу, однак, можливість повернутися до старого дизайну буде недоступною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рогальський підкреслив, що компанія готова до можливого внесення змін у редизайн залежно від отриманого фідбеку, і навіть не виключає можливості початку робіт спочатку.

Представник monobank також зазначив, що редизайн не лише оновить інтерфейс, але й вирішить архітектурні питання та поліпшить масштабованість сервісів та застосунку.

У контексті цих змін банк планує також тимчасово відкрити можливість залишати фідбек усім клієнтам. Це стане доступним у бета-версії застосунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОThe Village

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.