iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого розвитку Plus-версій своїх смартфонів після випуску iPhone 16 у вересні.

Реклама

Нагадаємо, перший iPhone Plus вийшов у 2022 році в рамках лінійки iPhone 14. Ця модель змінили компактні iPhone mini, які за 2 роки так і не встигли завоювати ринок через погані показники автономності.

The Information вважає, що головна проблема iPhone Plus полягає в тому, що він надто дорогий. За стартової ціни $899 — він навіть не є флагманом. Як наслідок, ці моделі продаються набагато гірше за інших і в рази «нижчі за очікування» Apple.

Очікується, що наступного року Apple замінить iPhone Plus iPhone Slim або Ultra. Останній запропонує серйозний редизайн і коштуватиме дорожче за iPhone 17 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: