Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти у вересні 2025 року разом з лінійкою iPhone 17. Про це виданню The Information повідомили «три джерела, які знають про проект».

Реклама

Нова Slim-модель прийде на зміну великим iPhone Plus. Причина, через яку Apple відмовляється від Plus-айфонів, стали низькі продажі моделей iPhone 14 Plus і 15 Plus — вони користуються навіть меншим попитом, ніж iPhone 12 і 13 mini.

У ЗМІ припускають, що найтонший iPhone Slim буде дорожчим за модель Pro Max, вартість якого починається від 1200 доларів. Дорожнеча буде пов’язана з новим типом OLED-екранів, який вперше з’явився в найтоншому iPad Pro на чіпі M4.

Якщо вірити The Information, лінійка iPhone 17 буде такою:

  • iPhone 17;
  • iPhone 17 Pro;
  • iPhone 17 Pro Max;
  • iPhone 17 Slim (назва може бути змінена).

Також у 2025 році Apple має намір випустити бюджетний iPhone SE. Дизайн смартфона буде приблизно таким самим, як у базового iPhone 14. Презентація смартфона, швидше за все, пройде навесні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtheinformation.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: