Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів – Galaxy Z Flip 6 і Z Fold 6. З приводу другої моделі нових даних немає, а по першій з’явилася інформація про деталі, якими вендор оснастив пристрій.

Реклама

Південнокорейське видання The Elec повідомило, що Samsung впровадила в Z Flip 6 шарнір від Flip 5. Тобто конструктивних змін немає. Проте наступне покоління Z Flip 7 отримає ряд нововведень.

Відомо, що шарнір Z Flip 7 буде переробленим для більш плавного розкриття смартфона. Зміниться структура ультратонкого скла дисплея (UTG). Нібито товщина скла буде збільшена з 30 до 50 мікронів.

Це дозволить зробити дисплей жорсткішим і зменшити складки екрану. За інформацією The Elec, подібні спроби робилися для підвищення жорсткості і вирішення складок екрану, що кидаються в очі, в Z Flip 5, але безуспішно.

Також вважається, що UTG може бути ще товстішим у 2025 році, хоча The Elec стверджує, що це більш товсте скло залежить від нового шарніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: