75-дюймовий телевізор Xiaomi Mi TV 4S рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi має в своєму асортименті три моделі телевізорів з екранами діагоналлю 75 дюймів: Xiaomi MiTV 5, Mi TV 4 і Mi TV 4S. Перші два навіть на домашньому ринку коштують пристойно — більше $1000 (23,7 тис грн), а ось Mi TV 4S став набагато доступнішим.

Xiaomi TV 4S вийшов рік тому, і тоді коштував більше $1100 (26,1 тис грн), але зараз в Китаї телевізор можна придбати за $575 (13,7 тис грн). І це рекорд падіння ціни для 75-дюймового телевізора Xiaomi. Пристрій, нагадаємо, оснащений екраном 4К, чотирьохядерним CPU, 2 ГБ ОЗП і 8 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, а також двохдіапазонним адаптером Wi-Fi.

Втім, подешевшав не тільки цей телевізор. Xiaomi знизила вартість 70-дюймового MiTV4A c $575 до $430 (10,2 тис грн), 65-дюймовий E65A подешевшав до $390 (9,3 тис грн), а, наприклад, 32-дюймовий M4a можна купити всього за $85 (2,1 тис грн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОitsider.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.