Sony готує нову портативну консоль PlayStation

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії своїх ігрових консолей. За останніми даними, компанія Sony працює над створенням нової портативної консолі PlayStation, яка піде стопами прибуткової PlayStation Portable (PSP) минулих років.

Реклама

Російський журналіст, відомий тим, що дотепер зливав попередні дані про Sony, стверджує, що технологічний гігант розробляє нову портативну ігрову систему. З чуток, консоль буде досить ефективна, щоб грати у відеоігри для PlayStation 4, а можлива стартова лінійка складатиметься виключно з ігор для PlayStation 4, що виходять на ПК.

Якщо ці чутки виявляться правдивими, геймери зможуть із самого початку очікувати на вихід безлічі ігор для нової портативної консолі. Це може гарантувати постійну підтримку та потужну лінійку відеоігор на довгі роки вперед.

За чутками, Sony збирається провести захід наприкінці цього місяця, на якому можуть бути розкриті додаткові подробиці про передбачувану портативну PlayStation.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: