Глобальна бета MIUI 10 вже доступна для 5 смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому Xiaomi офіційно представила міжнародну версію MIUI 10, і смартфони компанії вже почали отримувати глобальну бету.

Про основні зміни в MIUI 10 ми вже розповідали . Оновився дизайн шторки повідомлень і панелі регулювання звуку (зроблені в стилі Android P), для навігації використовуються жести. Екран недавніх додатків був повністю перероблений, тепер мініатюри відображаються в вертикальному меню. Для сповіщень використовуються звуки природи, а штучний інтелект передбачає дії користувача і запускає додатки в тлі до тапа по іконці. Це візуально прискорює роботу системи, хоча в ранніх збірках ефект може бути не такий помітний через баги.

Xiaomi вже оголошувала набір бета-тестерів через додаток MIUI Forum. Спочатку мова йшла про власників шести моделей: Mi 6, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Redmi S2, Redmi Note 5 і Note 5 Pro, однак в новій збірці під номером 8.6.14 (з трохи оновленим браузером і віджетом ЧС-2018 в Mi Помічнику) екс-флагман Xiaomi Mi 6 викреслили зі списку. Компанія тимчасово заблокувала розділ сайту з посиланнями на завантаження прошивок – доведеться вивчати форум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом бета-версію MIUI 10 отримають і інші смартфони, всього в списку більше двох десятків моделей .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.