Велика презентація Xiaomi – що нового в MIUI 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На великій презентації Xiaomi був представлений новий флагманський смартфон Mi 8 і його модифікації Мі 8 EE і MI 8 SE., телевізор Mi TV 4 75, шолом віртуальної реальності Mi VR Standalone, фітнес-браслет MI Band 3, і нова версія прошивки MIUI.

Про MIUI 10 детально ми розповімо трохи пізніше, коли протестуємо її бета-версію, але про анонсовані зміни можна розповісти зараз.

По-перше, ось коротка презентація нової версії прошивки MIUI10 .

По-друге, ось що розповіли на презентації Xiaomi .

MIUI10

Загальна увага розробників була прикута до функцій штучного інтелекту і підтримки нових можливостей смартфонів, що з’явилися після виходу MIUI 9, і в першу чергу, екранів, камер і обробки інформації.

У MIUI 10 буде найбільш ефективна підтримка повних екранів, виведення інформації на них і виконання команд жестами. Зроблено редизайн екрану «Недавні», який активується натисканням лівої віртуальної кнопки. Судячи з анонсу, з’явиться нова функція – «Більше опцій», яка включається довгим натисканням на екран. Це схоже на Quick Ball і, можливо, набір опцій можна буде налаштувати, як в ньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також зазнав змін і додаток «Камера». Тепер він готовий до застосування штучного інтелекту для обробки знімків, зроблених камерами нових смартфонів.

На зразках знімків ми бачимо пристойне боке і контроль освітленості.

MIUI10

Також з’явилася нова функція Ai Preload. Вона заснована на штучному інтелекті і в процесі роботи зі смартфоном, вивчає ваші звички, улюблені програми, фотографії, музичні або текстові файли, а також найчастіші контакти. При перезавантаженні або включенні смартфона, ваші улюблені програми будуть завантажені першими, щоб ви могли швидко їх відкрити і продовжити роботу і спілкування.

Звичайно, нова версія прошивки не обійшла пристрої з екосистеми розумного будинку. Тепер активація і управління пристроями стане набагато простіше. Судячи з усього, це можна буде робити і без додатка Mi Home, його аналог буде вбудовано в прошивку за замовчуванням.

У всіх є ще багато питань про нову версію прошивки MIUI 10, але на них можна буде відповісти лише почавши користуватися нею. Протягом місяця ми будемо сповіщати вас про нові можливості MIUI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.