Google додала можливість приховати IP-адресу в новій версії Chrome

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google представила нову функцію в браузері Chrome, що дозволяє приховувати IP-адресу користувача для підвищення безпеки в Інтернеті.

Реклама

Ця опція з’явилася в лютому у версії браузера Chrome Canary і тепер доступна широкій аудиторії.

Функція приховування IP-адреси знаходиться в розділі «Установки» > «Конфіденційність та безпека» > «Захист від відстеження».

Нещодавно Google оновила опис цієї функції. Тепер, якщо Chrome запідозрить, що сайт може відстежувати користувача, частина його трафіку надсилатиметься через сервери конфіденційності.

Раніше опис функції свідчив, що після входу користувача в Chrome опція дозволяє обмежити відстеження підозрілими трекерами, відправляючи деякі запити через спеціальні сервери при завантаженні сторінки.

Таким чином, після активації опції «Приховати IP-адресу» браузер використовуватиме мощі Google по прихованню IP тільки в тих випадках, коли є підозра на відстеження активності користувача з боку сайту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоithome.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: