Дизайн iPhone 16 підтверджено на відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Ice Universe опублікував новий відеоролик, в якому демонструється чохол для iPhone 16 з новим вирізом на бічній панелі.

Реклама

Apple тривалий час експериментувала з різними конструкціями виступів камери для стандартних моделей iPhone 16, і остаточне рішення було ухвалено наприкінці зими. Новий виступ камери матиме два окремі кільця для стандартної ширококутної та ультраширококутної камер. Логічно припустити, що в цьому поколінні Apple може впровадити 48-мегапіксельний модуль і в ультраширококутному об’єктиві, чого давно очікували користувачі.

Очікується, що завдяки вертикальному розташуванню камер Apple впровадить запис просторового відео в базові моделі iPhone 16 та iPhone 16 Plus. На даний момент моделі iPhone 15 мають діагональне розташування модулів камери, що не дозволяє знімати просторове відео. Ця функція наразі доступна лише в моделях iPhone 15 Pro та гарнітурі Vision Pro.

Ice Universe першим точно повідомив про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 та 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Він отримує ексклюзивну інформацію про новинки від джерел у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоTwitter

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ