Xiaomi випустила стильний чотиридверний холодильник за менше ніж 20 тисяч гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi представила новий холодильник Mijia Fresh Storage 439L Cross Ice Crystal White, який вже доступний для попереднього замовлення на китайському ринку.

Реклама

Холодильник Mijia Fresh Storage Ice Crystal відзначається білою художньою скляною панеллю товщиною 3,2 мм, яка легко миється і має високу стійкість до зносу і бруду.

Модель оснащена чотирма дверима. Об’єм холодильної камери складає 260 літрів, морозильної камери – 154 літри, а також є додатковий відсік об’ємом 25 літрів.

Холодильник використовує передову технологію циркуляції повітряного охолодження на 360 градусів. Його здатність заморожування становить 7 кг за 12 годин, що досягається за допомогою компресора з регульованою частотою і вентилятора зі змінною частотою обертання. Компресор холодильника має гарантію 10 років.

gizmochina

Маса холодильника складає 86 кг, а його габаритні розміри – 825 х 680 х 2030 мм. Він підтримує програму Mijia для управління.

Ціна стартує із 550 доларів, але перші покупці зможуть купити його за 480 доларів (19300 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: