Google скасовує підписки YouTube Premium, оформлені через VPN

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google почала скасовувати передплати на YouTube Premium, які були куплені через VPN. Це рішення прийнято для того, щоб уникнути ситуацій, коли користувачі придбовали передплату за більш низькими цінами, використовуючи віртуальні приватні мережі. Наприклад, деякі користувачі підключались до VPN-серверів у Туреччині, де вартість передплати нижча, ніж в їхній країні.

Реклама

Якщо передплата була анульована через це, деякі користувачі можуть спробувати повернути її, звернувшись до служби підтримки. Іншим Google пропонує купити передплату заново, але вже за ціною, характерною для їхнього регіону.

Хоча Google ще не зробила офіційний заяв про ці дії, користувачі активно діляться досвідом і порадами на форумах, таких як Reddit, щодо нових способів обійти ці обмеження або використання YouTube без платної передплати Premium.

Це частина більшої кампанії Google проти використання VPN для отримання передплат за зниженими цінами. VPN дозволяє користувачам віртуально “переміщатися” між країнами, змінюючи свою IP-адресу і отримуючи доступ до більш вигідних цін на послуги в інших регіонах.

Отже, якщо ваша передплата на YouTube Premium була анульована через використання VPN, тепер ви знаєте причину. Google активно бореться із обходом регіональних цін. Користувачам, можливо, доведеться шукати нові способи економії чи сплачувати повну вартість передплати у своєму регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: