WhatsApp тепер передає фотографії та відео у форматі HD за умовчанням

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Творці месенджера WhatsApp впровадили нову можливість: тепер при передачі фотографій та відео за умовчанням можна використовувати формат HD. Це означає, що достатньо налаштувати цю опцію один раз, і в майбутньому не потрібно буде активувати її при кожному передаванні файлів. Раніше деякі мультимедійні файли доводилося передавати у формі документів, щоб уникнути стиснення. Це призводило до додаткових дій зі сторони користувачів.

Реклама

Тепер такі обхідні маневри не потрібні. Нововведення доступне у бета-версії додатка 2.24.13.10. Після успішного тестування воно буде доступне у всіх користувачів у фінальній версії програми. Власники бета-версії можуть перевірити наявність цієї можливості, перейшовши в «Налаштування» > «Сховище та дані» > «Якість завантаження медіафайлів».

Крім того, у WhatsApp будуть покращені відеодзвінки. У них з’являться ефекти та фільтри доповненої реальності. Це помітили у бета-версії WhatsApp 2.24.13.14 на Android. До відеодзвінків можна буде додавати інтерактивні елементи, як динамічні фільтри для осіб або підвищення якості картинки при слабкому освітленні. Можна буде замість свого обличчя виставляти аватар, щоб зберегти конфіденційність без необхідності вимикати камеру. Також з’явиться можливість редагувати задній план, причому це можна буде робити і у версії програми для ПК. Коли ця функціональність буде доступна всім користувачам, не повідомляється.

Також тестується змінений інтерфейс відеодзвінків коли панель управління буде внизу. Також буде збільшено фото профілю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ