Наступник Apple Vision Pro, можливо, потребуватиме підключення до iPhone або Mac

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з новим звітом, більш масовий і дешевший варіант гарнітури Apple Vision Pro не буде таким автономним пристроєм, як існуюча модель.

Реклама

Apple працює над прототипами дешевшої AR/VR гарнітури після дебюту своєї оригінальної версії. Чутки говорять, що майбутній пристрій знизить витрати за рахунок звуження поля зору та інших змін.

Основне зниження витрат буде досягнуто за рахунок необхідності підключення до iPhone або Mac для обчислювальної потужності.

Такий крок дозволить значно зменшити вагу, а також вартість пристрою, разом з абсолютно новим дизайном. Прототипи пристрою, з кодовою назвою N107, вже розробляються.

Останній випуск бюлетеня “Power On” від Bloomberg припускає, що дешевша версія називатиметься “Apple Vision” для відмінності від існуючої Apple Vision Pro.

Однією з можливих змін у дешевшій моделі може бути видалення функції EyeSight, яка показує очі користувача людям у кімнаті. Також розглядається можливість зниження якості внутрішніх VR-екранів.

Хоча запропоновано ціновий діапазон від $1500 до $2000, Bloomberg повідомляє, що компанія сподівається випустити дешевшу версію до кінця 2025 року. Все ще не зрозуміло, чи зниження ціни покращить попит на гарнітуру просторових обчислень.

Робота над наступною версією автономної Apple Vision Pro, з кодовою назвою N109, також продовжується, всупереч попереднім чуткам. Очікується, що друге покоління Apple Vision Pro підтримуватиме більш швидкі процесори, враховуючи, що M4 вже випускається в iPad Pro. Також очікуються покращені зовнішні камери.

Компанія сподівається зменшити вагу і підвищити комфорт нової версії Apple Vision Pro. Вважається, що новий пристрій навряд чи дебютує раніше кінця 2026 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоappleinsider.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ