Користувачі Instagram тепер можуть вести прямі трансляції тільки для близьких друзів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Instagram нещодавно додала можливість вести прямі трансляції для списку близьких друзів. Нова функція вже розгортається по всьому світу і дозволяє користувачам Instagram транслювати з Instagram Live або Live Room лише для вибраних підписників зі списку близьких друзів.

Реклама

Наразі неясно, наскільки великим може бути список підписників, яким ви можете транслювати, але оскільки Instagram нічого не згадала про це, можна припустити, що список близьких друзів може бути досить великим.

До цього всі ваші підписники могли дивитися трансляцію, розпочату через Instagram Live або Live Room, але з новою функцією лише ті, хто включений до списку близьких друзів, зможуть дивитися, якщо ви вирішите транслювати тільки для своїх друзів.

Instagram оголосила, що ця функція буде впроваджена поступово для всіх користувачів у всьому світі, тому може знадобитися деякий час, перш ніж усі отримають доступ до неї. Ви зможете скористатися новою функцією, коли побачите опцію “Близькі друзі” на додаток до “Всі” та “Практика” при бажанні розпочати трансляцію.

Це корисна невелика функція, яка спонукатиме більше користувачів Instagram використовувати можливість прямих трансляцій, не боячись, що деяким з їхніх підписників може бути нецікаво те, що вони хочуть показати або про що говорити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: