OnePlus представила годинник Watch 2 з Wear OS 4 і автономністю до чотирьох днів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus представила розумний годинник Watch 2, який вирізняється преміальним дизайном і двома операційними системами: Wear OS 4 від Google і RTOS.

Технічні характеристики OnePlus Watch 2:

  • Габарити: 47×46,6×12,1 мм, 49 г (без ремінця), 80 г (з ремінцем)
  • Дисплей: 1,43″, 466×466, AMOLED, 600 ніт
  • Процесор: 4-ядерний Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1, 1,7 ГГц + BES2700BP
  • Пам’ять: 2 ГБ оперативної, 32 ГБ постійної (+4 ГБ для RTOS)
  • Батарея: 500 мАг
  • ОС: Wear OS 4 + RTOS
  • Зв’язок: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS (L1+L5), NFC

Безель годинника виконаний з нержавіючої сталі, а екран прикритий сапфіровим склом. Є моделі з відполірованим і чорним покриттям. Нутрощі витримають вплив пилу і води за стандартом IP68 та інші випробування за військовим стандартом MIL-STD-810H.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заявлена автономність – до 100 годин у звичайному режимі і до 48 годин при високому навантаженні. Цього вдалося домогтися завдяки двопроцесорній архітектурі: чип Snapdragon W5 Gen 1 використовується для інтенсивних завдань, зокрема для запуску застосунків, а мікроконтролер BES2700BP у парі з операційною системою реального часу (RTOS) обробляє фонові процеси.

У режимі енергозбереження працює тільки співпроцесор: так не можна запускати додатки, звертатися до “Google Асистента” і використовувати Always On Display і сторонні циферблати, зате автономність збільшується до 12 днів.

Оптичний датчик пульсу вміє вимірювати рівень насичення крові киснем, а також оцінювати показник VO2 Max, рівень стресу і якість сну. Вся інформація агрегується в застосунку OHealth.

В Європі OnePlus Watch 2 коштують 329 євро. Продажі почнуться 8 березня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.