Випущено Telegram 10.8 – що нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відбувся реліз оновленої версії популярного месенджера Telegram. Розповімо про нововведення.

Найважливіші нововведення пов’язані з голосами (бустами). Тепер вони працюють і в групах. Завдяки голосам з’являються нові можливості. У групах тепер теж є рівні. Для переходу на новий рівень потрібно отримати 1/25 голосів від загальної кількості учасників групи (це в 10 разів більше, ніж у випадку з каналами).

Усім учасникам груп дозволили використовувати кастомні емодзі. І підписка Premium для цього не потрібна. Також підписка не потрібна для розшифровки голосових повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власник групи може розіграти підписку Premium або подарувати її будь-якому учаснику. Нарешті, тепер можна викладати історії від імені групи.

У Telegram 10.8 підвищено стабільність роботи програми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.