Названо дві найяскравіші переваги MacBook Pro 14 з чипом M3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія DxOMark протестувала новинку від Apple і винесла свій вердикт. Про нього написано на офіційному сайті команди.

Новенький MacBook Pro 14” з чіпом М3 Pro став до певної міри винятком для DxOMark – зазвичай експерти тестують смартфони, але і ноутбуки іноді до них заїжджають. Команда перевірила якість компонентів макбука, а також роботу ПЗ macOS у різних сценаріях.

У результаті експерти заявили, що MacBook Pro 14” (late 2023) пропонує найкращу аудіосистему серед усіх конкурентів на ринку, а також найкласніший дисплей. При цьому є і мінуси: іноді ноутбук виводить неприродне перенесення кольорів у складних сценаріях, а під час відеодзвінків звук записується в моно, що погіршує розбірливість голосів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.