Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або RYZEN9 8845hs. Крім того, є складаний дисплей, який дозволяє регулювати його положення – він утримується під потрібним кутом. Про це пише Gizmochina.

Реклама

Новинка була продемонстрована під час презентації лінійки ретро-пристроїв ayaneo remake. Він став останньою моделлю серії AM0mini-PC. Раніше були випущені ще 2 моделі – AM01 і AM02. AM01 отримає чіпсет AMD Ryzen7 5800u, тоді як AM02 доступний лише з APU Ryzen7 7840hs. Нагадаємо, що Ryzen7 8845hs і Ryzen9 8845hs є найпотужнішими гібридними процесорами Hawk Point-HS, які коли-небудь виробляла AMD.

Ayaneo AM01S оснащений 2 портами Ethernet ємністю 2,5 гігабіта, 2 інтерфейсами HDMI, 2 інтерфейсами USB4 і 6 інтерфейсами USB-A. міні-ПК також оснащений аудіороз’ємом 3,5 мм і роз’ємом постійного струму. Великий набір портів дозволяє ayaneo AM01S підключатися до декількох пристроїв одночасно.

Міні-ПК Ayaneo AM01S можна розігнати до потужності 65 Вт, що на 20 Вт вище за TDP за замовчуванням, що становить 45 Вт. Відкидний дисплей – головна особливість, що відрізняє AM01S від його попередників. Специфікації дисплея поки що відсутні. Зазначається, що і AM01, і AM02 не мали такого екрану.

Компанія поки не надала жодної інформації про ціни, а також про дату випуску міні-ПК Ayaneo AM01S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: