Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже з’явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу Амбхор, розповів про кольори майбутнього пристрою і продемонстрував безліч зображень.1 ми говоримо про моделі Razr50 та razr50ultra. Перші будуть представлені в сірому і хакі кольорах, а другі – в персиковому, зеленому і синьому.

Реклама

Названі деякі характеристики моделі Razr Plus. Середній розмір OLED-екрану становить 6,9 дюйма, роздільна здатність – 2640х1080, а зовнішній екран – 3,6 дюйма. У ньому будуть використовуватися процесор Snapdragon 8s Gen3, 12 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ накопичувача і акумулятор ємністю 4000 мАг.

Стандартний смартфон може отримати більший екран. Зовнішній екран повинен мати розмір 3,63 дюйма. Власникам цієї моделі варто використовувати процесор MediaTek Dimension7gen1, а не Snapdragon 7300x, як в попередньому пристрої. Основна камера тепер 64 Мп замість 50 Мп.

Можливо, в США RAZR Plus з конфігурацією 12/256 ГБ коштуватиме 9999 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: