У Приват24 з’явився новий сервіс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мобільному додатку Приват24 з’явився новий сервіс, що дозволяє громадянам, які зіткнулися зі спробою шахрайства, негайно повідомити про такі випадки в свій банк для отримання оперативної допомоги та консультації.

Новий сервіс має на меті допомогти клієнтам у стресових ситуаціях та зменшити потенційні втрати від шахрайства шляхом оперативного реагування.

“Відтепер клієнтам, які стали жертвами шахрайства, не потрібно телефонувати в банк і чекати, поки їх з’єднають з оператором – сервіс екстреного повідомлення про шахрайство Приват24 автоматично включає всі необхідні дії, щоб запобігти подальшим спробам шахрайства і мінімізувати ризики для клієнта, а в деяких випадках автоматично генеруються і запити на повернення коштів”, – зазначив Дмитро Мусієнко. автоматично формуються запити на повернення коштів”, – зазначив Дмитро Мусієнко, директор з роздрібного бізнесу ПриватБанку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова послуга “Запобігання шахрайству” доступна в меню зв’язку мобільного додатку Приват24 (правий верхній кут головного екрану додатку). Щоб отримати допомогу від банку, якщо шахрай списав кошти з вашої картки, якщо ви не отримали товар, за який заплатили, або якщо ви з необережності надали шахраю персональні дані, вам потрібно відповісти на кілька простих запитань у розділі “Повідомити про шахрайство”.

ПриватБанк також закликає клієнтів користуватися новим сервісом, щоб повідомляти про шахрайські (фішингові) веб-сайти та підозрілі номери телефонів і допомагати боротися з шахрайством.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.