Представлений недорогий монітор Lenovo Xiaoxin 25 з роздільною здатністю FHD та частотою оновлення 100 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник гаджетів Lenovo випустив новий бюджетний монітор Lenovo Xiaoxin 25 із досить вражаючими характеристиками за $80.

Монітор Lenovo Xiaoxin 25 отримав білий корпус із футуристичним дизайном. Його товщина – всього 6,9 мм, як у сучасних флагманських смартфонів. Девайс оснащений 24,5-дюймовою LCD-панеллю IPS (WLED) з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів (FHD), частотою оновлення до 100 Гц і співвідношенням сторін 16:9. Екран передає 8-бітові (6-біт + FRC) кольори, а рівень яскравості досягає 250 ніт.

Крім того, монітор сертифікований Eyesafe Display 2.0 та TÜV Rheinland, що гарантує захист очей при тривалому використанні. На корпусі є порт HDMI 1.4 та VGA. Виробник також передбачив підставку з кабель-каналом та настінне кріплення VESA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що монітор Lenovo Xiaoxin 25 можна купити тільки в Китаї за ціною 599 юанів (~$80).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.