Apple точно не покаже ці 5 девайсів на нічній презентації 31 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Усього за кілька днів відбудеться несподівана презентація «Страшно швидко», яку Apple анонсувала близько тижня тому. У інсайдерів лише одне припущення щодо призначення цього заходу вважається, що компанія покаже новий чіп M3, кілька Mac на його основі і анонсує щось пов’язане з іграми.

Однак є кілька пристроїв, на які точно не варто чекати на цій презентації:

  • MacBook Pro 13. Схоже, що маленька «прошка» з чіпом M2 була останньою в цій лінійці — нещодавній інсайд впевнено каже, що нових макбуків із TouchBar більше не буде. Крім того, цей девайс займає дивну нішу в лінійці Mac, практично не відрізняючись від Air за продуктивністю.
  • MacBook Air 15. Модель з 15-дюймовим дисплеєм вийшла зовсім недавно, тому навряд чи варто чекати ще однієї версії цього року.
  • MacBook Air 13. А ось “тринашці” скоро стукне півтора роки; проте Марк Гурман писав, що ця модель поки що не вийшла на конвейєр і ще тестується. А значить чекати на неї варто лише до весни 2024 року.
  • Нові iPad. Планшетів Apple не варто чекати, оскільки зазвичай вони оновлюються навесні. Іноді Pro-версії виходять восени, але той же Гурман упевнений, що не цього разу. Він чекає на нові iPad Pro навесні — з OLED-дисплеями та чіпом M3.
  • iPhone SE 4. Цей смартфон став, мабуть, найтаємничішим із усіх айфонів – про нього багато чуток, але релізу досі немає. Останні інсайди повідомляють, що Apple відклала вихід iPhone SE 4, і ми побачимо його не раніше 2025 року.

А чого ви очікуєте від презентації 31 жовтня? Поділіться у коментарях. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.