Apple Watch Series 9 залишаться в колишньому дизайні, але ви все одно їх купите

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple вбудує в майбутній смарт-годинник новий процесор вперше за кілька років. Про це пише 9to5Mac.

Згідно з джерелом, у 2023 році Apple може представити три моделі Apple Watch – Series 9, Ultra 2 і SE 3. Декілька інсайдерів впевнені, що пристрої ніяк не зміняться зовні, проте оновлення поточного року буде вкрай важливим для лінійки Apple Watch. Вся справа у чіпі.

Востаннє Apple суттєво оновлювала процесор Apple Watch з релізом Series 6 — тоді чіп S6 був виконаний по 7-нм техпроцесу і по суті був аналогом Apple A13 з iPhone 11. Всі наступні моделі годинника випускалися на злегка видозміненому чіпі S6, і навіть Watch Ultra теж працюють у ньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року все зміниться. Інсайдери неодноразово підтверджують, що нові Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 та Apple Watch SE 3 отримають чіп S9, який базуватиметься на Apple A15 (з iPhone 13) і виготовиться за 5-нм техпроцесом. Це принесе істотне підвищення продуктивності, але найголовніше — автономність також покращає. Саме акумулятор залишається головним слабким місцем «яблучного» годинника, і будь-яка позитивна зміна в цій галузі не може не радувати. Тому фанати можуть вирішити оновити свої Applу Watch, навіть незважаючи на старий дизайн.

Ще один цікавий нюанс: всі три моделі, схоже, дорівнюватимуть у продуктивності, а ось час життя від одного заряду буде більше у Ultra 2 завдяки більш ємному акумулятору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.